Huisconsult

Bernard Meier kan bij u thuis langskomen.

Service en onderhoud.

Om uw klok weer bij u thuis te leveren en af te stellen na reparatie in het atelier. U hoeft uw klok dan niet zelf te transporteren, dus géén risico van storingen door verkeerde handelingen tijdens het vervoer.

Klokken met kleine defecten

Het is goed om te weten dat De KlokkenDokter kleine mankementen bij u thuis succesvol kan verhelpen. Het spreekt voor zich dat het raderwerk verder nog in goede conditie moet verkeren.


Onderhoud van uw klok

Alles wat draait heeft onderhoud nodig, ook uw klok. Olie van meer dan 10 jaar oud, veroorzaakt al gebrekkig functioneren. De KlokkenDokter kan bij u thuis het onderhoud doen, uw klok smeren met de juiste oliën en alle functies afstellen.


Verhuizing van uw klok

Gaat u verhuizen, dan is het een geruststellende gedachte dat uw klok door De KlokkenDokter wordt vervoerd en in uw nieuwe woning wordt geplaatst en afgesteld. De klok kan ook tijdelijk opgeslagen worden. Maak op tijd een afspraak hiervoor: Afhalen gebeurt net voordat de verhuizers komen en levering op uw nieuwe adres nadat alles weer op zijn plaatst staat.


Instructies voor het gebruik van uw klok

Als uw klok verder niets mankeert, maar u weet niet hoe u uw klok moet gebruiken, dan kan het gemakkelijk zijn als De KlokkenDokter hiervoor bij u thuis komt. U verneemt alle tips voor opwinden en gelijklopen en het instellen van het slagwerk.

Voor elke verplaatsing  en/of transport wordt een vergoeding gevraagd.

Voor een afspraak telefoneert u: 03/232 65 70

Terug naar =>Maatwerk en Methoden