Wie is Bernard Meier


Bernard Meier, De KlokkenDokter 
is opgeleid in Schoonhoven, het centrum voor goudsmeden, graveurs en horlogemakers.
In 1982 vestigde hij zich in het oude Antwerpse stadscentrum aan de Grote Pieter Potstraat, als restaurateur van antieke klokken.

Het atelier is in 1999 verhuisd naar Kapellen (ten noorden van Antwerpen). Het nieuwe atelier is adequaat uitgerust, ruim en overzichtelijk, met veel plaats om de juiste werking van gerestaureerde klokken te kunnen observeren.

In de ontvangstruimte worden restauratie-opdrachten vooraf met de klanten doorgesproken.

Er is een grote parkeermogelijkheid direct aan het atelier.
De locatie in Kapellen biedt een goede en veilige bereikbaarheid voor het halen en brengen van ‘zieke’ of ‘genezen’ antieke klokken.

 

Waardebehoud – authenticiteit – betrouwbaarheid – ervaring
Wellicht bezit u een defecte antieke klok, of een klok die reeds lang niet meer is onderhouden. Dan is het goed om nu kennis te maken met het atelier van De KlokkenDokter. Zeldzame antieke klokken van verzamelaars of gekoesterde exemplaren uit een erfenis of van familie worden hier met gepaste zorg omgeven. Of het nu gaat om een kleine herstelling van een recentere klok of een volledige restauratie van een collectiestuk: u profiteert van de jarenlange ervaring van De KlokkenDokter uit opdrachten van talrijke musea en opdrachten van meer dan 4600 particulieren.


De ondernemingsgegevens van De KlokkenDokter vindt u op de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO), nummer BE 0501 215 727. Bijzondere BTW-vrijstellingsregeling voor kleine ondernemingen artikel 56bis van het Btw-Wetboek -koninklijk besluit nr. 19 van 29 juni 2014.