Maatwerk en de methoden

Het restauratieplan

In het atelier van De KlokkenDokter zijn unieke methoden ontwikkeld, waardoor de de waarde van uw oude- of antieke klok blijft behouden of wordt verhoogd. Het antieke karakter blijft behouden, maar uw klok functioneert wel weer perfect: als nieuw! Daarbij is een opdracht pas geslaagd indien uw klok bij u thuis naar wens functioneert. Dan pas behoudt zij haar werkelijke waarde, zowel voor het genot van elke dag of indien u de verkoop ervan overweegt.


Methode 1: 7-Stappen-Plan

Deze methode is een resultaatsverbintenis waarbij De KlokkenDokter zich engageert tot het behalen van een vooraf overeengekomen resultaat en garantie op de werking van de klok.

=>Bekijk het 7/Stappen/Plan


Methode 2: PUR-systeem

PUR staat voor Partiële Uurwerk Reparatie. Deze methode is ontwikkeld door De KlokkenDokter voor het restaureren van één of meerdere specifieke mankementen, zoals bijvoorbeeld een gesprongen veer, een gebroken wijzer of een ontregelde slinger. De nadruk kan ook liggen op het verzorgen van het uiterlijk van uw klok.

=>Bekijk PUR-Systeem


Methode 3: Huisconsult

Voor service en onderhoud is er ook de optie om De KlokkenDokter langs te laten komen bij u thuis. Belt u op voor een afspraak.

=>Bekijk Huisconsult